Купить Jeep в Молдове - продажа автомобилей

Noutăţi

Noul Jeep Compass a obținut maximum de puncte “Cinci Stele” la testele EuroNCAP.

  • Premiul evidențiază progresele tehnologice care îmbunătățesc siguranța ultimului model al mărcii de cult
  • Disponibilitatea a mai mult de 70 de sisteme de siguranță și a “carcasei de protecţie”, care contribuie la decernarea premiului EuroNCAP “Cinci Stele”.
  • Evaluarea de “Cinci Stele” este efectuată într-un moment în care testul Euro NCAP este mai strict decât oricând.
  •  

Картинки по запросу compass limited diesel 2018
Картинки по запросу jeep compass

Cel mai nou model Jeep fiind expresia celor mai avansate tehnologii dezvoltate până acum de brandul cu șapte fante.

 

Noul Jeep Compass a obținut calificative de top în toate categoriile, inclusiv protecția ocupanților adulți, protecția copiilor, protecția pietonilor și la nivelul pachetului de sisteme de siguranță și asistență.

 

 

Rezultatul este cu atât mai remarcabil, cu cât a fost obținut în urma înăspririi standardelor de evaluare ale EuroNCAP în anul 2017. Картинки по запросу jeep compassPunctajul reafirmă că siguranța pasagerilor și a utilizatorilor a jucat un rol primordial în dezvolvarea noului Jeep Compass. 

Jeep Compass este construit în jurul unui compartiment de protecție “safety cage”, realizat în proporție de 65% din oțel ultra-rezistent, care asigură o rigiditate torsională ridicată și protecție sporită pentru pasageri, și numără peste 70 de sisteme și funcții de siguranță pasivă și activă. Acestea stabilesc noi standarde în gama Jeep.

Картинки по запросу land vehicle

Printre sistemele de siguranță din dotarea standard a lui Jeep Compass în Europa, se regăsesc Forward Collision Warning-Plus, LaneSense Departure Warning-Plus, în cadrul cărora tehnologia radar si camera conlucrează pentru a recunoaște coliziunile potențiale și le previn prin avertizarea acustică, vizuală și tacilă a șoferului; atunci când este necesar, în această ecuație intervine și sistemul ESP. În funcție de versiunea de echipare, pot fi disponibile în standard sau opțional sisteme concepute special pentru a asista șoferul atunci când acesta se află pe autostradă sau la drum lung.

 

 

Картинки по запросу 2017 jeep compass limited

Printre acestea, Adaptive Cruise Control (menține distanța față de autovehiculul din față și poate frâna până la oprire în cazuri de urgență, fără intervenția șoferului) și Blind-Spot Monitoring (monitorizează unghiul mort și avertizează acustic și vizual șoferul). Noul Compass poate fi dotat cu sisteme specifice de asistență la manevrele de parcare, precum Rear Cross Path Detection (avertizează șoferul în cazul intersectării cu un obstacol – vehicul sau persoane, atunci când șoferul efectuează manevre de ieșire din locuri de parcare cu spatele), Park View (cameră video cu marcaje dinamice pentru mersul înapoi), și asistență la parcarea laterală și perpendiculară.

La toate aceste sisteme datorită cărora Jeep Compass a obținut 5 stele EuroNCAP se adaugă cele 6 airbag-uri din standard și Картинки по запросу 2017 jeep compass limited

 

sistemului ESC (Electronic Stability Control) cu ERM (Electronic Rollover Mitigation).

Noul SUV compact Jeep combină tehnologia user-friendly și o gamă largă de sisteme și funcții de asistență, cu legendara abilitate off-road Jeep, sub un design modern și distinctiv.

 

https://youtu.be/sv-Cg51SDrY

https://youtu.be/5FfnY9xAo8E

„East-Test” SRL- dealer official JEEP ® în Moldova. Adresa mun.Chișinău, str. Cucorilor, 14. Tel.: (+373) 22 467922. E-mail: easttest@mtc.md

All right reserved © EastTest, 2016