Noutăţi

PREZENTAREA NOULUI MODEL JEEP WRANGLER 2018 DE GENERAŢIE NOUĂ

8 noiembrie, 2017, Auburn Hills, Mich.

Cel mai capabil SUV din toate timpurile oferă  și mai multă capacitate legendară Jeep® 4x4, un design modern care păstrează trăsăturile originale, motorizări avansate cu un cosum de combustibil mai eficient, mai multe opțiuni în aer liber și care vine la pachet cu mai multe caracteristici de siguranță și tehnologie avansată.
Designul interior al noului Wrangler combină stilul autentic, meșteșugul de precizie și materialele de înaltă calitate, 

 
care au ca rezultat o versatilitate și un comfort îmbunătățite pentru șoferi și pasageri. 
 

Noua generație Jeep Wrangler urmează să fie prezentată în premieră la Los Angeles, la sfârșitul acestei luni pe data de 29 noiembrie.

NOUL JEEP WRANGLER
Singurul lucru care poate înlocui un Wrangler este doar un Wrangler.
Nici un alt automobil nu oferă spiritul libertăţii şi aventurii mai bine decît legenda – Jeep Wrangler.
LIBERTATEA ÎNCEPE CU WRANGLER!
Mai multe posibilităţi, mai multă siguranţă, mai multă tehnologie.
Prezentarea noului model 2018 Jeep Wrangler de generaţie nouă.


Despre Jeep

 

Construit pe bază de 75 de ani de patrimoniu legendar, Jeep este un SUV autentic cu cele mai bune capacitaţi din segmet, construit cu măiestrie și versatilitate  pentru cei care caută călătorii extraordinare. Marca Jeep vă propune șansa de a trăi viața la maximum și dispune de o gamă completă de vehicule care continuă să ofere proprietarilor săi un sentiment de securitate pentru a face față oricărei călătorii.

Gama de vehicule Jeep conţine modelele Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Renegade și Wrangler. Pentru a răspunde cererii consumatorilor din întreaga lume, toate modelele Jeep vândute în afara Americii de Nord sunt disponibile atât în configurațiile cu volan pe stânga cât și pe dreapta, precum și în opțiunile de propulsie pe benzină și motorină

„East-Test” SRL- dealer official JEEP ® în Moldova. Adresa mun.Chișinău, str. Chișinăului 3. Tel.: (+373) 22 467922. E-mail: easttest@mtc.md

All right reserved © EastTest, 2016